English

Quick scans, direct duidelijkheid

InesLegal biedt u een quick scan en u weet direct waar u staat als het gaat om mededingingsrecht. Een kort telefoontje en u kunt verder met ondernemen. Een snel en kort praktisch advies met een bedrijfs georiënteerde oplossing.

U staat op het punt om met uw distributeur overeenstemming te bereiken over een specifiek onderdeel van uw distributie, zoals verkoopprijs, adviesprijs, kortingen, gebiedsbeperkingen, online verkopen of een promotiecampagne. U wilt weten of dit is toegestaan opdat u verder kunt met ondernemen. Bel of neem contact met ons op om snel een ‘ja’ of ‘nee’-antwoord te krijgen.

Neem contact op met ons om te weten waar u staat!
Zaak | Textiel – Quick scan

 

De directeur van een fabrikant van textiel nam telefonisch contact met ons op. Enkele van zijn grotere distributeurs hadden bij hem geklaagd dat sommige andere distributeurs zijn producten online verkochten onder de adviesprijs van de fabrikant. De fabrikant werd verzocht actie te ondernemen tegen deze distributeurs die onder de prijs verkochten.

De fabrikant wilde weten of hij acties kon ondernemen tegen deze distributeurs  binnen de grenzen van het juridische toelaatbare. Een kort ‘do’s en don’ts’ antwoord was voldoende voor de fabrikant om op de hoogte te zijn van zijn rechten en om zijn klagende distributeurs te informeren in lijn met het mededingingsrecht.

quick scan mededingingsrecht