English

  • Trainingen over de do’s en don’ts in het mededingingsrecht.
  • Op maat gemaakt Europees Mededingingsrecht Compliance Programma.
  • Een op maat gemaakt e-learning programma voor uw bedrijf.
Neem contact op met ons om te weten waar u staat!
Case | Compliance programma (nalevingsstrategie) – Trainingen

 

Een toonaangevende auto-onderdelenfabrikant nam contact met ons op nadat deze was onderzocht en beboet door een mededingingsautoriteit in een land buiten Europa. Op het Europese hoofdkantoor werd een bijeenkomst met de landenmanagers van al zijn Europese vestigingen georganiseerd. Wij hebben daar een training verzorgd om hen bewust te maken van de do’s en don’ts op het gebied van het Europese mededingingsrecht.

In de daaropvolgende jaren hebben wij als compliance officer voor de Europese vestigingen gefungeerd. Wanneer een Europese vestiging geconfronteerd werd met een vraag op het gebied van het mededingingsrecht, kregen ze van ons een snel en kort antwoord  en een praktische oplossing.

Deze zaken vormden de basis voor het creëren en invoeren van een e-learning programma voor de fabrikant. Wij stelden ook de aanvullende documenten op om het Compliance Programma op het gebied van het Europees mededingingsrecht compleet te maken. Het Compliance Programma is volledig op maat gemaakt voor de sector waarin het bedrijf actief is en de specifieke risicofactoren die daarop van toepassing zijn.